Vidíte-li tento text, pravděpodobně Vám prohlížeč blokuje kaskádové styly této stránky. Překonfigurujte si ho, prosím (Adblock: @@|ads.cvut.cz). Nevíte-li si rady, obraťte se na správce stránek.

ADS ČVUT

Akademická duchovní správa

Články

Křesťanský klub SU

Křesťanský klub Studentské unie ČVUT působí na studenských kolejích ČVUT v Praze a jeho společenství se scházejí v průběhu celého akademického roku. Nabízí možnost modliteb, chval, duchovních rozhovorů, studia Bible a dalších společných aktivit. Je tvořen převážně studenty ČVUT, ale je otevřen i jiným lidem včetně nestudentů nebo absolventů.

Klub v současné době sestává z několika skupinek a společenství, která se schází na Kolejích Strahov v modlitebně v prvním mezipatře bloku 8.

  • Katolické společenství se schází ke slavení mše svaté a k dalšímu programu každé úterý od 20:00 pod vedením P. Vladimíra Slámečky.
  • Ekumenické společenství se schází každou středu od 20:00 a střídá modlitební setkání, zamyšlení nad Písmem svatým nebo různými duchovními tématy a zábavný program jako třeba filmy.
  • Life FAQ jsou diskuzní večery u sušenek a Bible. Pořádají mladí lidé z církve Hope Praha v klubovně v 1.mezipatře bloku 8 každé úterý od 19:45h.
  • O letních prázdninách pořádáme také cca týdenní společnou akci na různých místech ČR, která je zaměřena na vzájemné popovídání si a výlety. Podobně na konci zimního zkouškového období obvykle jezdíme na víkendý výlet.

Chcete-li se dozvědět více, kontaktujte Boleslava Vraného (tel. 732 673 905)

Adresa společenství www.signaly.cz/kklub