Vidíte-li tento text, pravděpodobně Vám prohlížeč blokuje kaskádové styly této stránky. Překonfigurujte si ho, prosím (Adblock: @@|ads.cvut.cz). Nevíte-li si rady, obraťte se na správce stránek.

ADS ČVUT

Akademická duchovní správa

Články

Jaro na Svatém Janu 1999

Jelikož letos nepřipadl rektorský ani děkanský den na pátek či pondělí, vyjeli jsme na náš jarní výlet na faru ve Svatém Janu až v pátek. Fakt, že už léto bylo za dveřmi, potvrzovalo optimistické teplé a slunečné počasí, přestože i párkrát za náš pobyt sprchlo. Svatojánská fara je poměrně velký dům s tlustými zdmi, se zahradou a stodolou jen pár metrů od místního kostela.

Co ale některé (viz foto) nejvíce zaujalo bylo staré piáno. Ačkoliv nikdo z nás neuměl z tohoto vznešeného nástroje vyloudit pár melodických tónů za sebou, židle u piána nestačila ani vychladnout. Není ale divu, přes celý víkend se kvůli vaření topilo, Vláďa se tradičně ochotně chopil kuchařského řemesla, chodili jsme tentokrát na krátké výlety, ve stodole u fary hráli ping-pong i do kostela zašli a tak nám v klidu a v pokoji dva dny pomalinku uběhly.


Martin a David se pokoušejí hrát na klavír